Nomads Dutch Chalets is ontstaan uit Lammers Bouwbedrijf te Darp en Buitenplaats de Kolonist in De Pol.
De mooie combinatie van de degelijke bouwervaring van Ger Lammers en de recreatie ervaring van Buitenplaats de Kolonist zorgt voor een mooie combinatie waarin bouw perfect afgestemd is op de recreatieve behoefte van de toerist. Dit bied voordelen en komt tegemoet aan de wensen van de koper van een chalet.

Ger Lammers heeft een deskundige bouwtechnische achtergrond en weet ook heel goed het praktische deel hiervan te beheersen. Buitenplaats de Kolonist heeft voorafgaand aan de samenwerking twee projecten met Bouwbedrijf Lammers afgerond en zodoende is het idee ontstaan om een samenwerking in chalet bouw aan te gaan. Hierin zal Wim Kamerbeek deels de bouw voor zijn rekening nemen in een mooie samenwerking met Ger Lammers. Ellen Kamerbeek vindt de uitdaging voor het commerciële deel een absolute uitdaging.

Op dit moment zijn wij dan ook gestart met onze demo chalet Nomads Hunter om een beleving voor geïnteresseerd publiek te plaatsen om zodoende de kwaliteit, ambiance en de stijl van binnen en buiten de chalet te beleven. Deze chalet wordt geplaatst op Buitenplaats de Kolonist en zal dan ook op afspraak te bezichtigen zijn onder het genot van een heerlijke kop koffie!